fbpx
Velmut artık Yonkasoft olarak hizmet veriyor. Yeni adresimizde gidin ! yonkasoft.com
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Kullanım Koşulları

VELMUT

1. Kullanım Koşullarının Kabulü

Bu web sitesi ve bu web sitesi üzerinden sunulan materyaller, Velmut Web Software tarafından müşterileri, tüketicileri, çalışanları ve ekosistem ortakları tarafından kullanılmak üzere sağlanır ve yalnızca kişisel ve bilgi amaçlı kullanım içindir. Bu web sitesine veya materyallere erişerek, bunları inceleyerek veya kullanarak, bu Kullanım Koşullarına ve bu web sitesi üzerinden sunulan materyallere eşlik edebilecek ek hüküm ve koşullara uymayı kabul etmiş ve onaylamış sayılırsınız. Bir kuruluş adına hareket eden bir bireyseniz ilgili kuruluş adına Koşulları kabul etme ve kuruluşun Koşullara uymasını sağlama yetkisine sahip olduğunuzu beyan ve taahhüt edersiniz. KOŞULLARI KABUL ETMEZSENİZ BU WEB SİTESİNE VEYA İÇERİĞİNDEKİ MATERYALLERE ERİŞEMEZSİNİZ.

2. Koşulların Kapsamı. Değişiklikler. Çeviriler.

2.1 Geçerlilik: Koşullar, paylaşıldıkları, yayınlandıkları veya referans olarak belirtildikleri tüm web siteleri (“Web Siteleri”) için geçerlidir ve bu web siteleri Velmut veya üçüncü taraflarca desteklenebilir, yönetilebilir veya barındırılabilir. Koşullar, Velmut Web Siteleri aracılığıyla sağlanan, yazılım geliştirme araçları, indirme sayfaları, araştırma sayfaları, topluluk forumları, sohbet odaları, bloglar, paylaşım siteleri ve ürün bilgileri dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla her tür kaynak ve araç için geçerlidir. Son olarak, bu Koşullar, inceleme raporları, basın bültenleri, bilgi sayfaları ve teknik özellik belgeleri gibi, Web Sitelerinde sunulan belgeler için de geçerlidir. Bundan sonra, Web Siteleri tarafından sunulan tüm materyaller “Materyaller” olarak anılacaktır.

2.2 Materyaller ve Alt Siteler için Ek Koşullar: Web Siteleri üzerinden erişilen belirli Materyaller veya alt siteler kendilerine özel ek hüküm ve koşullara sahip olabilir. Bu Materyallere veya alt sitelere erişerek veya bunları kullanarak, geçerli ek hüküm ve koşullara uymayı kabul etmiş ve onaylamış sayılırsınız. Bu Koşullar, herhangi bir ek hüküm ve koşul tarafından hükümsüz kılınmadığı sürece, bu Materyaller ve alt siteler için uygulanacak ve geçerli olacaktır. Ek hüküm veya koşullar tarafından geçersiz kılınmaları halinde, ilgili ek hüküm ve koşullar geçerli olacaktır.

2.3 Koşullardaki Değişiklikler ve Güncellemeler: Velmut, kesin olmamakla birlikte, herhangi bir zamanda, size bildirimde bulunmadan, Koşulların herhangi bir bölümünü başka bir bölümle değiştirebilir, tadil edebilir, kaldırabilir veya bölüme ekleme yapabilir (“Değiştirilmiş Koşullar”). Değiştirilmiş Koşullar, Velmut tarafından paylaşıldığında geçerli olacak ve Değiştirilen Koşulların paylaşılmasından sonra Web Sitelerini veya Materyalleri kullanmanız, Değiştirilen Koşullar’a uymayı kabul etmeniz veya onaylamanız olarak kabul edilecektir. Değiştirilmiş Koşulların paylaşıldığı tarih Değiştirilmiş Koşulların başında belirtilecektir. Değiştirilmiş Koşulları kabul etmiyorsanız Web Sitelerini ve Materyalleri kullanmayı bırakmanız gerekmektedir.

2.4 Koşulların Çevirileri: Velmut’ un size bu Koşulların İngilizce dilindeki versiyonunun bir çevirisini sunması halinde, çevirinin yalnızca kolaylık sağlama amaçlı olduğunu ve Velmut ile ilişkinizin bu Koşulların İngilizce dilindeki versiyonu tarafından yönetileceğini kabul etmektesiniz. Bu Koşulların İngilizce dilindeki versiyonu ile çevirileri arasında herhangi bir tutarsızlık olması halinde İngilizce dilindeki versiyon geçerli olacaktır.

2.5 Web Sitelerinin ve Materyallerin Değiştirilmesi: Velmut, kesin olmamakla birlikte, herhangi bir zamanda, size bildirimde bulunmadan, geçici veya kalıcı olarak, Web Sitelerini, Materyalleri veya bunların herhangi bir bölümünü başka bir bölümle değiştirebilir, tadil edebilir, kaldırabilir, devre dışı bırakabilir, askıya alabilir veya bunlara ekleme yapabilir. Bu değişiklikler, Web Sitelerinde veya Materyallerde açıklanan veya sergilenen ürünlerin veya hizmetlerin özelliklerinde, işlevlerinde, teknik özelliklerinde ve fiyatlarında değişiklik yapılmasını içerebilmekle birlikte bununla sınırlı değildir.

İşimize değer veriyoruz ve en iyisini yapmaya çalışıyoruz !

100+

Proje yönetiminde bulunmaktan ve hizmet vermekten gurur duyuyoruz.

30+

Marka yönetiminde bulunmaktan gurur duyuyoruz.

12000+

Hizmet ve ürün satışına altyapı sağlamaktan gurur duyuyoruz.

50+

Müşteri tarafından önerilmekten gurur duyuyoruz.

Hakkımızda
KAPAT